Inspireren, ontwerpen en creƫren

Over Forte

 

Forte Uitgevers is een zelfstandige non-fictie uitgeverij. Forte brengt praktische en inspirerende uitgaven op de markt die handvatten bieden om met je hoofd, je hart en je handen aan de slag te gaan.

Onder de naam Forte verschijnen boeken in de categorieën Organizing, Opvoeding, Lifestyle, Duurzaamheid en Spiritualiteit.
Daarnaast kent Forte drie grote fonsden die elk hun eigen website hebben:


Forte Creatief

Inspireren, ontwerpen & creëren

De uitgaven van Forte Creatief zijn praktisch en inspirerend. Ze zijn een bron van inspiratie die de creativiteit stimuleert en bieden heldere informatie om technieken te leren en vaardigheden te ontwikkelen.

Wij bieden een groot aanbod aan creatieve boeken met auteurs als Christel Krukkert, Claire Boeter, Lisanne Multem, Kristel Droog en Annemarie Arts Ook de bekende boeken van Stella Ruhe over Visserstruien en boeken voor de jeugd zoals Einstein voor kids geven wij uit.

Via de speciale facebookpagina  volgt u ­­de laatste nieuwtjes op creatief gebied.

 

Forte Groen

Zaaien, planten, oogsten & genieten

Forte Groen heeft praktische en inspirerende oplossingen voor allerlei grote en kleine tuinvragen. De boeken richten zich zowel op de beginnende stadstuinier als op de meer ervaren tuinliefhebber. Elke uitgave is geschreven door een auteur die met beide voeten in de klei staat en zijn vakkennis en ervaring graag wil delen.


Forte Culinair

Gewoon lekker eten

De boeken van Forte Culinair geven je zin om gewoon lekker te koken en te bakken. Van brood en gebak, vegetarisch koken en koken met speciale ingrediënten in de hoofdrol tot wereldgerechten en recepten van de Volkskeuken.

Met eenvoudige ingrediënten en duidelijke recepten uit binnen- en buitenland.

Proef, eet en geniet!