Inspireren, ontwerpen en creëren

Forte

Webshop

 

 • Amigurumi babydieren haken

  Joke Vermeiren

  Amigurumi babydieren haken

  Haak 12 lieve dierengezinnetjes


  ISBN: 9789462501072
  Omvang: 120 blz.
  Uitvoering: paperback

  € 16,50
Meer informatie

De mama's en papa's in dit boek zijn niet te beroerd om toe te geven dat ouderschap ook weleens zijn mindere kanten heeft. Die lieve baby's moeten immers ook ververst worden, en de nachten zijn soms kort. Maar één glimlach of guitige blik van hun kleintje en ze zijn weer helemaal verliefd.

Joke, een grafisch vormgeefster met een voorliefde voor haken, verzamelt sinds 2011 de mooiste patronen van over de hele wereld op haar website www.amigurumipatterns.net. Met meer dan 160.000 fans is die uitgegroeid tot een ware community en een verzamelplek voor haakliefhebbers en ontwerpers.


Over de auteur
Vermeiren,-Joke.jpg

Joke Vermeiren is grafisch ontwerpster met een voorliefde voor haken. Ze begon in 2011 met het verzamelen van de mooiste amigurumipatronen van over de hele wereld op haar website amigurumipatterns.net. Deze site en de gelijknamige facebookpagina (met intussen meer dan 150.000 fans) groeide uit tot een ware community en een verzamelplek waar haakliefhebbers en amigurumiontwerpers elkaar treffen en tips en patronen uitwisselen.

Intussen heeft ze al vier Zoomigurumititels op haar naam staan en verscheen in het voorjaar van 2014 “Amigurumi aan het werk”.

Gerelateerd