Inspireren, ontwerpen en creëren

Forte

Webshop

 

 • Granny squares haken

  Stephanie  Goehr
  Barbara Wilder
  Melanie Sturm

  Granny squares haken

  Maak het met oma's vierkantjes


  ISBN: 9789058779243
  Omvang: 80 blz.
  Uitvoering: paperback

  € 14,95
Meer informatie

Kleurrijke vierkantjes om zelf te haken!
Haakliefhebbers zullen graag granny squares haken. Ze zijn snel klaar en met deze nostalgische vierkantjes kun je van alles maken: kussens, een kleed, een tas, hoesjes, sjaals en nog veel meer.
Met allerlei varianten en kleurcombinaties kun je je ontwerpen aan elke stijl aanpassen.

Wie eenmaal begint aan granny squares zal er steeds weer nieuwe toepassingen voor vinden.


Over de auteurs
Gohr,-Stephanie-2014.jpg

Stephanie Göhr werd geboren in Stuttgart en groeide op in de omgeving van Tübingen. Ze woont met haar man en twee kinderen in Esslingen.
Haar moeder had een hobbywinkel, waarin zij zelf ook vaak te vinden was. Het zal dan ook niet verbazen dat ze al vroeg in aanraking kwam met verschillende creatieve hobby’s.  Tijdens en na haar studie tot grafisch ontwerper maakte ze boeken over verschillende creatieve technieken. Stephanie is voortdurend op zoek naar nieuwe ideeën en technieken. Meer over haar werk is te vinden op haar website.
 

Wilder,-Barbara-2014.jpg

Barbara Wilder woont met haar man en haar twee, intussen volwassen, kinderen in het Duitse Ilsfeld, bij Heilbronn. De liefde voor handwerken werd haar met de paplepel ingegoten. Als kind was ze vaak bij haar grootmoeder, een professioneel naaister. Zij heeft haar alles over handwerken geleerd. Het was al vroeg duidelijk dat haar kleindochter in haar voetsporen zou treden. In 2004 begon Barbara haar eigen label ‘Raumseeling’ (http://raumseeling.blogspot.com). Ze maakt vooral woonaccessoires van textiel. Sinds kort studeert ze grafisch design.

Gerelateerd