Inspireren, ontwerpen en creëren

Forte

Webshop

 

 • Haken voor beginners

  Brenda Smits

  Haken voor beginners

  rondjes, vierkantjes en ovaaltjes


  ISBN: 9789058772398
  Omvang: 48 blz.
  Uitvoering: paperback

  € 9,95
Meer informatie

In dit vrolijke boekje legt Brenda Smits uit hoe je eenvoudige vormpjes kunt haken: vierkantjes, rechthoeken, driehoeken, rondjes en ovaaltjes. Daarna laat ze zien wat je allemaal kunt maken met die eenvoudige vormpjes: poppetjes, dierfiguurtjes, auto’s, bloemen en nog veel meer.
 
Kinderen kunnen, met een beetje hulp van een volwassene, zelf de mooiste dingen haken en versieren: etuis, tasjes, doosjes en kleedjes.


Over de auteur
Smits,-Brenda-2014.jpg

Brenda Smits was als klein meisje al hele truien aan het breien. Een paar jaar geleden besloot ze haar oude hobby weer eens op te pakken en kwam ze via het breien in de haakwereld terecht. Ze was verrast hoe leuk en creatief de haakpatronen zijn geworden. Na het haken van vele leuke knuffels en beesten leek het haar leuk iets op het platte vlak te haken. Op internet was eigenlijk weinig over het haken van applicaties te vinden. Vandaar dat Brenda zelf aan de slag ging en verschillende patroontjes ontwierp. Leuk genoeg om daar een boekje van te maken, vond uitgeverij Forte. Daarna zijn er nog verschillende andere boekjes met ontwerpen van Brenda uitgegeven. Een heerlijke ontspannen hobby vindt Brenda het haken, met altijd een geweldig vrolijk resultaat!

Gerelateerd