Inspireren, ontwerpen en creëren

Forte

Webshop

 

 • Jungle in aquarel

  Marie Boudon
  Marie Boudon

  Jungle in aquarel


  ISBN: 9789462502819
  Omvang: 160 blz.
  Uitvoering: paperback

  € 20.99
Meer informatie

Met zijn ongelooflijke verscheidenheid aan vormen en kleuren is de jungle net een weelderig schilderij! In dit boek leer je hoe je deze exotische plantenweelde in je eigen aquarel kunt vangen.

Alle ingrediënten voor een geslaagde compositie – materiaal, kleuren, basistechnieken, kadrering – worden stap voor stap uitgelegd. Zo leer je spontaan en direct te schilderen, zonder schets vooraf.

Leer eerst alles over kwasten, papier en soorten aquarelverf. Ontdek daarna de basistechnieken van kleuren mengen en het spelen met de transparantie van aquarelverf. Marie laat zien hoe je verschillende blad- en bloemvormen schildert in aquarel en hoe je ze combineert in prachtige composities voor een schilderij, een kaart of een poster.

Eerder maakte Marie Boudon het succesvolle Bloemen aquarelleren.


Over de auteur
Auteursfoto-Marie-Boudon.jpg

Marie Boudon is een jonge kunstenares uit Parijs. Ze houdt van een moderne, levendige en spontane manier van aquarelleren en is gefascineerd door de kleuren en texturen van bloemen.

In 2013 is ze naast haar baan als ingenieur gestart met haar blog tribulationsdemarie. Ze houdt erg van structuur en ontwikkelt van daaruit methoden om uiting te geven aan je creativiteit.
Ze maakt veel eigen werk, geeft workshops en heeft al verschillende boeken en agenda's op haar naam staan. Haar inspiratie vindt ze in de directe omgeving van haar huis en stad en in alles wat ze op het web tegenkomt. Sinds 2017 leeft ze volledig van haar artistieke werk.

Website en Instagram: tribulationsdemarie(.com) (Frans)

Gerelateerd