Inspireren, ontwerpen en creëren

Forte

Webshop

 

 • Minivogeltjes haken

  Sarah Abbondio

  Minivogeltjes haken

  25 kleine fladderaars om zelf te maken


  ISBN: 9789000386543
  Omvang: 48 blz.
  Uitvoering: gebonden

  € 14.99
Meer informatie

Dit boek bevat 25 minivogeltjes om als amigurumi’s te haken. Het zijn schattige en kleurrijke kleine vogels, waaronder een pauw, een zwaan, een uil, een pinguïn, een flamingo en zelfs een mini-ei. Het is knap hoe de ontwerpster in elk klein vogeltje de specifieke kenmerken heeft weten te vangen. Zo herken je meteen de kolibrie, de kaketoe, de toekan, de merel, het roodborstje, de kip en de ijsvogel.

Je hebt voor elk vogeltje maar kleine hoeveelheden garen nodig. Ze zijn dus perfect voor het opmaken van je voorraad. Van al die vogeltjes kun je leuke accessoires maken, zoals sleutelhangers, tasversieringen of een babymobile. Maar je kunt ze natuurlijk ook simpelweg allemaal maken en verzamelen. De duidelijke en eenvoudig te volgen haaktechnieken zorgen ervoor dat je snel aan de slag kunt gaan.


Over de auteur
Sarah_Abbondio_2019.jpg

Sarah Abbondio is een Deens/Zweedse ontwerper die al vanaf jonge leeftijd graag zelf dingen maakt. Ze is opgeleid als civiel ingenieur met als specialisme industrieel ontwerp, en als onafhankelijk ontwerper en productontwikkelaar heeft ze voor diverse Deense merken gewerkt.

Haar interesse in haken ontstond toen haar dochter werd geboren en ze graag uniek speelgoed voor haar wilde maken. Sarah leerde zichzelf haken en sindsdien is het haar favoriete hobby.

Gerelateerd