Inspireren, ontwerpen en creëren

Forte

Webshop

 

 • Amigurumi monsters

  Joke Vermeiren
  (samenstelling)

  Amigurumi monsters

  Maak de schattigste griezels!


  ISBN: 9789461316806
  Omvang: 120 blz.
  Uitvoering: paperback

  € 15,99
Meer informatie

Ze zijn er in elke vorm en elke kleur, en ook al lijken ze op het eerste gezicht een beetje eng, ze zijn stiekem ongelofelijk lief. 15 ontwerpers hebben hun innerlijke ‘Frankenhook’ losgelaten. Je ziet Solomon de Sok-eter op een paar kousen kauwen, YumYum een kast vol snacks binnenglippen, Bibi en Zak luide liedjes zingen om zo veel mogelijk snoep te verzamelen, Moeder Monster haar baby’s troosten met enge verhalen over menselijke snurkers, Bange Eddy die zijn teddybeer goed vasthoudt en Kleine Ella die zichzelf verstopt in haar monsterpak, klaar om iedereen de stuipen op het lijf te jagen! En er zwerft nog meer tussen de pagina’s van dit boek.

Neem voorzichtig je haaknaald op, pak stevig je wol vast en waag jezelf aan deze monsterparade. Zowel beginners als ervaren haaksters zullen beloond worden met de schattigste monsters die je ooit gezien hebt! Alle patronen zijn vergezeld van heldere instructies en toelichting bij alle steken die gebruikt worden in het boek, en zijn gemakkelijk aan te passen, zodat je er ook echt je eigen  amigurumi monster van kan maken.


Over de auteur
joke_vermeiren-2018.jpg

Joke Vermeiren is grafisch ontwerpster met een voorliefde voor haken. Ze begon in 2011 met het verzamelen van de mooiste amigurumipatronen van over de hele wereld op haar website amigurumipatterns.net. Deze site en de gelijknamige facebookpagina (met intussen meer dan 150.000 fans) groeide uit tot een ware community en een verzamelplek waar haakliefhebbers en amigurumiontwerpers elkaar treffen en tips en patronen uitwisselen.

Intussen heeft ze al zeven Zoomigurumititels op haar naam staan (die niet allemaal meer in druk leverbaar zijn).

Gerelateerd