Inspireren, ontwerpen en creëren

Forte

Webshop

 

 • Bloemen aquarelleren

  Marie Boudon

  Bloemen aquarelleren

  een introductie


  ISBN: 9789462502345
  Omvang: 160 blz.
  Uitvoering: paperback

  € 20.99
Meer informatie

Een boeket, krans of kader van bladeren: de creaties van Marie Boudon nodigen uit om een kwast op te pakken en de magie van het aquarelleren te ontdekken.

Je leert eerst alles over kwasten, papier en soorten aquarelverf.Ontdek daarna de basistechnieken van pigmenten mengen, kleuren in elkaar laten overlopen en met transparantie spelen.

Daarna laat Marie Boudon zien hoe je rozen, anemonen, pieoenrozen, blad, takjes en andere elemanten shcilder. Vervolgens legt ze stap voor stap uit hoe je die losse elementen kunt combineren tot prachtige bloemcomposities.


Over de auteur
Auteursfoto-Marie-Boudon.jpg

Marie Boudon is een jonge kunstenares uit Parijs. Ze houdt van een moderne, levendige en spontane manier van aquarelleren en is gefascineerd door de kleuren en texturen van bloemen.

In 2013 is ze naast haar baan als ingenieur gestart met haar blog tribulationsdemarie. Ze houdt erg van structuur en ontwikkelt van daaruit methoden om uiting te geven aan je creativiteit.
Ze maakt veel eigen werk, geeft workshops en heeft al verschillende boeken en agenda's op haar naam staan. Haar inspiratie vindt ze in de directe omgeving van haar huis en stad en in alles wat ze op het web tegenkomt. Sinds 2017 leeft ze volledig van haar artistieke werk.

Website en Instagram: tribulationsdemarie(.com) (Frans)

Gerelateerd