Inspireren, ontwerpen en creëren

Forte

Webshop

 

 • Bookies in love

  Jonas Matthies

  Bookies in love

  Beestachtig verliefde boekenleggers haken


  ISBN: 9789462502208
  Omvang: 128 blz.
  Uitvoering: paperback

  € 17,50
Meer informatie

Wie gaat met wie, wanneer en waarom: deze beestachtig verliefde boekenleggers laten met liefde zien waar je bent gebleven. Ze liggen nog lang en gelukkig gezellig samen tussen de pagina’s van een liefdesroman of een spannende thriller.

Ieder stelletje heeft zijn eigen love story. Hilda Hen houdt van roze en had daarom direct een oogje op Vincent Varken. Hans Haai en Katinka Krokodil houden van vegetarisch koken en kletsen wat af met zijn tweeën. En zo zijn er nog veel meer hartverwarmende verhalen van zeventien verschillende bookies om zelf te haken.

Met de heldere en uitgebreide stap-voor-stap beschrijvingen heb je deze kleine helpers in een handomdraai gehaakt. Maak ze voor je eigen boeken, geef ze als motivatie aan beginnende lezertjes of maak ze voor familie en vrienden als origineel cadeau.

Voorzichtig, verslavingsgevaar – Ze komen nu met twee tegelijk!


Over de auteur
Jonas-Matthies.jpg

Jonas Matthies is geboren en getogen in Berlijn. Na de middelbare school is hij gaan reizen, en ontdekte toen dat hij dat het liefst de rest van zijn leven bleef doen.
Hij volgde opleidingen in webdesign en online marketing, zodat hij overal op de wereld zou kunnen werken. In de online wereld maakte hij kennis met amigurumi haken en was meteen onder de indruk van de hoeveelheid creatieve modellen die er te vinden zijn. Hij ging zelf ook met de haaknaald aan de slag en kwam als echte boekenwurm op het idee om boekenleggers te gaan haken – en dan geen gewone  boekenleggers, maar speciale, die passen bij het thema amigurumi. En toen hij op een dag vanuit zijn hangmat op  Bali een aantal gekko’s bekeek, was het idee voor de eerste boekenlegger geboren!

Gerelateerd