Inspireren, ontwerpen en creëren

Forte

Webshop

 

 • Happy Handmade Fashion

  Lisanne Multem
  & Bastiana Maaskant-Looije

  Happy Handmade Fashion


  ISBN: 9789462502475
  Omvang: 144 blz.
  Uitvoering: gebonden

  € 23.50
Meer informatie

Een boek vol Happy Handmade Fashion! Van prachtige garens maak je heerlijke zachte truien, stoere vesten, stijlvolle jurken en warme jassen. Gecombineerd met hippe mutsen, sjaals en tassen kun je met dit boek een complete garderobe breien en haken.
Van alle projecten vind je een duidelijke beschrijving en een uitleg hoe je die leuke patronen kunt aanpassen aan je eigen maat. Lisanne laat zien hoe je deze gebreide en gehaakte vesten en truien mooi kunt combineren met je eigen kleding. Zo wordt dit boek een bron van inspiratie.

Lisanne Multem van Happy Handmade Living heeft samen met haar oma, Bastiana Maaskant, de haak- en breinaalden opgepakt en een complete stijlvolle collectie fashion gehaakt en gebreid. Zo combineren ze de levenslange handwerkervaring van oma met de hedendaagse modevisie van Lisanne.


Over de auteur
Lisanne-Multem-2022LR.jpg

Lisanne Multem, bekend van haar creatieve interieurblog en het magazine Happy Handmade Living, neemt je in haar boeken mee haar creatieve wereld in. Zo inspireert ze haar lezers om zelf aan de slag te gaan met allerlei eigentijdse zelfmaakprojecten op het gebied van interieur, mode en DIY.

In haar boeken vind je prachtige projecten om je huis te stylen of om te dragen. Ze laat met haar haak- en breipatronen en DIY-projecten zien hoe je gemakkelijk je eigen unieke sfeer kunt creëren. Van kringloopvondsten opknappen tot het haken van vloerkleden. Maar ook voor jouw helemaal zelf ontworpen garderobe kun je bij Lisanne terecht.

In mei 2016 verscheen haar eerste boek: Haak je happy - de kinderkamer.
In maart 2018 verscheen haar tweede boek: Happy living en in 2020 het boek Happy Handmade Fashion, dat zij samen met haar oma makte. 
Mei 2021 vereschijnt Happy Outdoor Living, een prachtig boek vol buitenprojecten, dat ze maakt in samenwerking met haar Happy Handmade Living craftteam.

Je kunt Lisanne volgen op haar blog Happy Handmade Living, maar ook via Instagram, Facebook en Pinterest.

Gerelateerd