Inspireren, ontwerpen en creëren

Forte

Webshop

 

 • Kawaii tekenen

  Yishan Li

  Kawaii tekenen

  stap voor stap


  ISBN: 9789462502857
  Omvang: 128 blz.
  Uitvoering: paperback

  € 15.99
Meer informatie

Kawaii tekenen: schattige figuurtjes tekenen in acht eenvoudige stappen

Kawaii is Japans voor schattig. Kawaii figuurtjes zijn Japanse tekeningen van alledaagse onderwerpen in een vertederende, vrolijke stijl. Je kunt alles tekenen in kawaii-stijl: van dieren, mensen, fruit en bloemen tot auto’s, een raket of gebruiksvoorwerpen zoals een snoezige bureaulamp. Yishan Li laat zien hoe dat gaat in acht eenvoudige stappen.

Dit boek bevat meer dan 100 projecten, met onder andere een knuffelbeer, een zingende cactus, een luiaard, een ober, een elf en zelfs een auto of een tv. De keuze is reuze. Van elk project wordt uitgelegd hoe je het kunt tekenen in acht stappen, van een ruwe schets van de basisvormen tot het kleurrijke, hartveroverende eindresultaat.

 •  Elk voorwerp krijgt een eigen karakter
 • Stap voor stap uitleg, zodat iedereen een eigen kawaii kan tekenen
 • Alle stappen van een figuurtje overzichtelijk bij elkaar op één pagina
 • Vol vertederende hondjes, poezen en beertjes

Over een eerder verschenen Kawaii-boek van Yishan Li: 
‘Het niveau is eenvoudig genoeg voor mijn negenjarige zoon om er zelf mee aan de slag te gaan. Hij is er uren mee bezig en leert al tekenend ook nog heel wat. Wat wil je nog meer?’

Yishan Li is een professionele Manga-illustratrice. Ze tekent Manga sinds 1998 toen ze nog op de middelbare school zat. Later legde ze zich toe op Kawaii. Haar werk is internationaal gepubliceerd in China, De Verenigde Staten, Frankrijk en het Verenigd Koninkrijk.