Inspireren, ontwerpen en creëren

Forte

Webshop

 

 • Meubels maken van gerecycled hout

  Mark Griffith

  Meubels maken van gerecycled hout

  20 projecten om in een weekend te maken


  ISBN: 9789462501423
  Omvang: 190 blz.
  Uitvoering: paperback

  € 24,99
Meer informatie

In dit praktische boek over houtbewerking ontdek je hoe leuk het is om voor weinig geld zelf meubels te maken zonder dat je heel veel tijd, geavanceerd gereedschap of bijzonder hout nodig hebt. Maak in een paar uur een rek van afgedankte ladders. Zet in nog geen dag een rustieke tafel in elkaar met bijlstelen als poten. Of bouw in een weekend een prachtige stoel van oude lattenbodems. Je hoeft geen meestertimmerman te zijn; of je nu veel of weinig ervaring, veel of weinig tijd hebt, je vindt hier tal van projecten voor in huis. Met handige instructies, inspirerende foto’s en nuttige stap-voor-stapillustraties zit Meubels maken van gerecycled hout boordevol inspirerende projecten voor een welbesteed weekend.

Meubels maken van gerecycled hout biedt 20 creatieve projecten waarmee je in korte tijd (varieërend van enkele uren tot een weekend) zelf meubels maakt. Er wordt gebruikgemaakt van gerecycled hout en eenvoudig gereedschap, en de projecten zijn zo eenvoudig dat je in een weekend opvallende aanwinsten voor je huis kunt maken. Ook beginners kunnen praktische en fraaie meubels creëren voor elk vertrek.
De projecten zijn voorzien van duidelijke stap-voor-stapaanwijzingen, inspirerende foto’s en praktische illustraties.

Bij elk project is aangegeven hoe je zelf aan gerecycled hout kunt komen, zodat je de projecten kunt aanpassen aan de materialen die je op de kop weet te tikken.

MARK GRIFFITHS is een deskundig ontwerper en vakman die zijn ambacht graag deelt met anderen. Hij gelooft heilig in de waarde van creëren en werken met je handen. Hij heeft onder meer antieke meubels gerestaureerd en op maat hoogwaardige meubelstukken gemaakt voor particulieren en bedrijven  wereldwijd. Mark heeft geschreven voor  The Woodworker, Furniture and Cabinet Making, Practical Woodworker en Wood Turning. Hij schrijft hoofdartikelen voor Good Woodworking, heeft meegewerkt aan tal van boeken en was betrokken bij diverse tv-programma’s over interieurmake-overs.


Gerelateerd