Inspireren, ontwerpen en creëren

Forte

Webshop

 

 • Tunisch haken voor de winter

  Margje Enting

  Tunisch haken voor de winter

  Warme projecten met de lange haaknaald


  ISBN: 9789462501898
  Omvang: 64 blz.
  Uitvoering: paperback

  € 14,99
Meer informatie

Tunisch haken is een fijne techniek om sjaals, stola’s, mutsen en handwarmers te maken. In dit boek legt Margje, naast de gewone, de rechte en de averechte tunische steek, ook uit hoe je met tunisch haken een ajoursteek en een kabelsteek kunt maken.

 Met prachtige verloopgarens en bijzondere kleurtoepassingen krijg je onverwachte effecten. Zo kun je zelf een muts of sjaal haken, die goed bij jouw stijl past. Dus pak de lange haaknaald en probeer al die leuke tunische steken uit!


Over de auteur
Margje-Enting.jpg

Margje Enting is het breien en haken met de paplepel ingegoten. Al vroeg breide en haakte ze zelf de kleren voor haar Barbie. In 1980 haalde ze haar Handwerkakte. Geen techniek is haar vreemd enze leert nog alle dagen bij.

De laatste jaren houdt ze zich bezig met het bedenken van patronen en het geven van workshops in Fair Isle breien, dubbelbreien en verschillende haaktechnieken.

Eerder werkte Margje mee aan de totstandkoming van het boek 'Stokhaken' en maakte ze in samenwerking met Riek Siertsema 'Tunisch haken'. 'Tunisch haken voor de winter' (oktober 2017) staat helemaal op haar eigen naam.

Je kunt haar volgen op de haar blog: www.hakelotje@blogspot.com

Gerelateerd