Inspireren, ontwerpen en creëren

Forte

Webshop

 

 • Vrolijke granny squares haken

  Jantine Flach

  Vrolijke granny squares haken

  voor jou en je kids


  ISBN: 9789000382484
  Omvang: 120 blz.
  Uitvoering: paperback

  € 21.99
Meer informatie

 

Jantine Flach maakt haakwerk in vrolijke retrokleuren. De ontwerpen in dit boek zijn allemaal opgebouwd uit granny squares. Dit zijn gehaakte vierkantjes, die aan elkaar genaaid of gehaakt worden tot kleden, slingers, tassen en nog veel meer. 

Alle projecten kun je maken voor jezelf of voor je kids: een vrolijke boodschappentas voor jezelf en een kleintje voor je dochter of zoon, een stijlvolle sjaal voor jou en een warme sjaal voor je kleine reumes: zo heb je dubbel plezier van elk patroon. Sommige items zijn echt voor de kleintjes, zoals het knuffellapje en de knuffelkubus, maar met de meeste patronen kun je twee kanten op. 

Het boek biedt projecten voor elke haakster of haker: kleine snelle haaksels als een etui of een sjaal voor de beginner, en uitdagende projecten als een grote granny-squaredeken of een flinke tas voor de meer gevorderde hakers. Alle haaksteken worden in een apart hoofdstuk uitgelegd.


Over de auteur
Jantine-Flach-bijgesneden.jpg

Jantine Flach (1995) is getrouwd en heeft twee kindjes: Ninthe en Jelte. Tijdens de zwangerschap van haar oudste, in 2016, begon ze met haken voor haar baby. Al vrij snel begon ze patronen aan te passen aan haar eigen wensen, en zo rolde ze in het ontwerpen van patronen. In 2018 deed Jantine mee aan de haakwedstrijd ‘de HaakSTER’ van Nederland, en in 2019 begon ze met ontwerpen  van allerlei patronen voor Gek op Haken. Dat doet Jantine nog steeds met veel plezier. In 2020 startte ze met het ontwerpen voor haar eigen haakboek. Het hele ontwerpproces ervaarde zij als een feestje! Op haar Instagram (@vrolijkhaakmeisje) en haar blog (vrolijkhaakmeisje.blogspot.com) laat ze regelmatig zien wat ze haakt en ontwerpt.