Inspireren, ontwerpen en creëren

Forte

Webshop

 

 • Zonnehangers haken

  Yvonne Rietel

  Zonnehangers haken

  Kleurrijk haakwerk in een ring


  ISBN: 9789462501744
  Omvang: 72 blz.
  Uitvoering: paperback

  € 16,50
Meer informatie

Zonnehanger is de Nederlandse vertaling van het Engelse woord suncatcher. Als de zon door de hangers schijnt, geven de schaduwen een fascinerend effect waar je niet op uitgekeken raakt. De prachtige raamhangers in dit sfeervolle boek zijn kleurrijk en heel decoratief.

Yvonne Rietel legt in Zonnehangers haken de werkwijze helder en stap voor stap uit. En ze beschrijft elke hanger in diverse formaten. Met de duidelijke patroontekeningen kun je meteen aan de slag om deze fraaie zonnehangers voor je eigen huis of als cadeautje te haken.


Over de auteur
Yvonne-Rietel.jpg

Breien en haken heeft Yvonne als klein meisje afgekeken van haar moeder en haar drie oudere zussen. De basis zat er dus al op jonge leeftijd in. Patronen lezen en in het rond haken kwam pas veel later… en daarna kon ze er niet meer mee stoppen!

Waar ze zelf tegenaan liep was de hoeveelheid producten en kleuren die ze bij elkaar moest zoeken voordat ze echt kon beginnen met haken. Daaruit ontstonden de kant en klare pakketjes: patroontje, garen, lintjes, eventueel kraaltjes.. alles bij elkaar om direct aan de slag te gaan.
Wat begon met een pakket van een gehaakt bloemetje als sleutelhanger is uitgegroeid tot een hele lijn met kleurrijke zonnehangers!

Yvonne heeft een eigen website dekettingkast.nl en is ook actief op facebook als De-Kettingkast.